PlanAHead AS
Sprog

Outlook synkronisering

Aplanner for Windows synkronisering med Microsoft Outlook

PlanAHead tilbyder avancerede standard løsninger til synkronisering af vagtplaner med Outlook og andre kalendere, f.eks. Google, Lotus Notes eller Novel Groupwise. Kontakt os, hvis du har behov for en tilpasset løsning med Outlook integration

Løsningen til vagtplan administratoren:

Avanceret Outlook synkroniseringsløsning, der muligør eksport til medarbejderes kalendere. Mange muligheder for at styre og overvåge synkroniseringen. Synkroniseringsmodulet startes fra Aplanner for Windows.Løsningen til den enkelte medarbejder:

Synkronisering af egne vagter via et Outlook modul: Administrator synkroniserer direkte fra Aplanner for Windows, hvorved der udsendes e-mail med opdateringer til de enkelte medarbejdere. Under Outlook kører en automatisk funktion, der omdanner en e-mail med opdateringer til kalenderaftaler. Medarbejderen kan alternativt starte funktionen fra Aplanner for Windows.

Den modificerbare løsning:

Eksport af vagter fra Aplanner: Vi tilbyder en makro, som kan oprette de eksporterede vagter i Outlook kalendere. Den IT kyndige bruger kan tilpasse makroen efter virksomhedens behov.